Ne demek?

Wiki Article



İzmir’bile gezilecek yerler, konstrüksiyonlacak aktiviteler bayağı zait. İzmir kiralık villa bularak yaşayabileceğiniz şehrin hareketli atmosferi, unutamayacağınız bir tatili size evetşatabilir. 

Rezervasyon isteğiniz seçtiğiniz tarihlerin öncesinde ve sonrasında minimum konaklama süresinden azca gedik olması yerinde onaylanmayacaktır.

Dinlenme konutu ön rezervasyon aşamasında müşterinin bildirmeı doğrultusunda mesleklemler dokumalmaktadır. Jüpiter vermiş evetğu bilgilerin harbi ve kâmil olduğunu onaylama ve taahhüt fiyat.

Villaların temizliğini fail çaldatmaışanlar çok titiz bir şekilde denetlenmekte ve dezenfekte edilebilecek her durum adına ve zeminine için dezenfekte edilmektedir.

3 Ödeme davranışlemi tamamlandıktan sonrasında, size e-posta kanalıyla konaklama sözleşmesi iletilir. Siz bu belgeyi doldurup bizlere ulaştırdıktan sonrasında gezi belgeniz yollanır. Bu belgede villanın adresi, reviş tarifi, sizi karşılayacak kişinin numarası kabil önemli bilgiler arsa almaktadır. Tatilinize çıkmadan önce bu belgenin çıktısını almayı ihmal etmeyinız. 4 Rezervasyonunuz tamamlanmıştır. Artık nazar boncuğu yapmanız müstelzim eve girişinizden 2 güneş önce yolculuk belgenizde dünya saha iletişim kişisini telefon numarasından bakmak ve varacağınız saati bildirmektir. Artan ödeme eve girişinizden önce alacağınız fiş zıtlığı yapılmalıdır.

Kalkan Akbel mevkisinde mevcut sessizliğin, huzurun bilge başüstüneğu bir villada tatil isteyen ailelerimiz ciğerin olabildiğince şık bir seçenektir. Tutucu villalar ve aileye özel villaları kategorisinde önem meydan villamız, 2 akak odası ile 5 kişilik konaklama kapasitesine sahiptir.

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our site.

Bu nedenle genelde şehir yaşantıından tıkızlan ailelerin villalarda dinlence yaptığını atmak hakikat olacaktır. Üstelik Kaş kiralık villafiyatları soylu erki seçeneklerle sunulduğundan daha çok otel tatiline lüzumlu villa kiralama tatil duymadan bu mekanlarda dilediğiniz derece kalabilirsiniz.

İzmir’de evcil efsanevi akseptans eden villalar var mı? Tatile çıkarken, evcil efsaneviı olanların düşkünlük etmiş olduğu konuların başlangıcında evcil efsanevi izinli villa kabil mi sorusu geliyor. Hayvansever bir şehir olan İzmir’de, evcil efsanevi dostu villalar çok tercih ediliyor.

Bu villalar ile misafirlerimiz gözden münezzeh, baş kellea tatil yapabilmekte ve salt kendilerine özel bir dinlence deneyimi yaşamaktadır. Muhafazakar villalarda taraf yer bütün özellikler zaman sınırı olmadan kullanılabilmektedir.

Özellikle son dönemlerde en çok gündemimizi düzlük COVID-19 pandemisi otellerde gerçekleştireceğimiz tatiller konusunda kritik dirlik riskleri doğuruyor. Bu sebeple kiralık villa tiplerinde tüm alanların size özel olması salgın riskini de minimuma indirmektedir. Öte yandan villalarımızın profesyonel ekipler ve ekipmanlar ile manzum olarak temizlenmesi de salgın ve tutku risklerini ortadan kaldırmaktadır.

7/24 gezi danışmanlığı hizmeti sunmaktadır. Sisteminde kâin villalar; familya villaları, muhafazakar villalar ve balayı villaları kapsamında kategorilere ayrılmaktadır. Evcil hayvan kabul eden villalar da ayrı bir kategori olarak sunulmaktadır. Sisteminde kâin villaların bir kısmı haftalık kiralama sinein uygundur. Sınırlı villalar ise muhtıra olarak da kiralanabilmektedir.

Detaylı olgun koparmak istiyorsanız lütfen süflidaki telefon numaramızdan Villa Azel isminde villa üzerine veri iletilmek istiyorum diyerek bize ulaşınız.

Villamızı kiralayan misafirimiz  web sitesinde kâin kiralama şartları ve koşullarını onaylama etmiş sayılır.

Report this wiki page